Blog

2020: Expert Business Center SRL a obtinut fonduri europene pentru Primaria Comunei SEMLAC, Jud. Arad. Proiectul „VREAU SA INVAT DE MIC! – Cresterea participarii la invatamantul anteprescolar in Comuna Semlac Judetul Arad” are o valoare de 4.275.424,12 lei.

Axa Prioritara 6, Prioritatea de investitii 10.i, Obiectiv specific 6.2
Denumire Apel „DEZVOLTAREA SERVICIILOR DE EDUCAȚIE ANTEPREȘCOLARĂ” Regiuni mai putin dezvoltate
Cod Apel POCU/658/6/2

2020: Expert Business Center SRL a realizat proiectul in vederea obtinerii de fonduri europene in cadrul POCU 2014-2020 pentru UNIVERSITATEA ,, LUCIAN BLAGA ” DIN SIBIU.  
Denumire proiect:   “EDU PRACTICA – Cheia succesului primului loc de munca pentru studentii ULBS” ID 131571.
Val. Totala eligibila: 4.741.792,15 lei

Axa prioritară 6 – Educaţie şi competenţe
Obiectivul tematic 10: Efectuarea de investiții în domeniul educației, al formării și al formării profesionale în vederea dobândirii de competențe și a învățării pe tot parcursul vieții
Prioritatea de investiții 10.iv: Sporirea relevanţei pe piaţa forţelor de muncă a educaţiei şi a sistemelor de formare, facilitarea tranziţiei de la educaţie la piaţa forţelor de muncă şi consolidarea formării şi a sistemelor de formare profesională, precum şi a calităţii lor, inclusiv prin mecanisme de anticipare a competenţelor, adaptarea programelor de învăţământ şi instituirea şi dezvoltarea unor sisteme de învăţare la locul de muncă, inclusiv a unor sisteme de învăţare duală şi programe de ucenicie
Obiectivul specific 6.13 Creșterea numărului absolvenților de învățământ terțiar universitar și non universitar care își găsesc un loc de muncă urmare a accesului la activități de învățare la un potențial loc de muncă / cercetare/ inovare, cu accent pe sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC şi domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI

2020: Expert Business Center SRL a realizat proiectul in vederea obtinerii finantarii in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU) pt ID 136037 – Solicitant: SOCIETATEA DE DISTRIBUTIE A ENERGIEI ELECTRICE TRANSILVANIA SUD S.A. Denumire proiect:  “EPIC- Eficienta, Performanta, Inovare, Competitivitate prin formare la locul de munca” Val. Totala eligibila:  1.331.996,60 lei.

Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți
Obiectivul tematic 8: Promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă și sprijinirea mobilității forței de muncă
Prioritatea de investiții 8.v: Adaptarea lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor la schimbare
Obiectivul specific: 3.8.: Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI
GHIDUL SOLICITANTULUI – CONDIȚII SPECIFICE Romania profesionala – Întreprinderi competitive AP 3/ PI 8.v/ OS 3.8

2020: Expert Business Center SRL a obtinut pentru a doua oara finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa (POCA) pentru Consiliul Judetean Vrancea.
ID 136088 – Solicitant: Județul Vrancea – Denumire proiect:   “Inovare și performanță în administrația publică a Consiliului Județean Vrancea”
Val. Totala eligibila: 3,949,107.27 lei

POCA/661/2/1 (CP13/2019 pentru regiunile mai puțin dezvoltate)

Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni  la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate

Image

2019: Echipa Expert Business Center SRL (EBC) a scris proiectul in vederea obtinerii finantarii in cadrul POCU pentru Parteneriatul format din Solicitant: UNIVERSITATEA AUREL VLAICU DIN ARAD, Parteneri: EXPERT BUSINESS CENTER SRL, ASOCIATIA DANTES si SINDICATUL ALMA MATER – Denumire proiect:  “Invata sa fii Antreprenor pentru Viitor ! Imbunatatirea calitatii ofertelor educative si a competentelor cadrelor didactice in domeniul antreprenoriatului in vederea cresterii accesului participantilor la invatamant tertiar in conditii de echitate si eficienta sociala si promovarea unei culturi educationale antreprenoriale in domeniile competitive de interes regional-EDUBUSINESS”  ID 125150. Val. Totala eligibila: 7,930,324.59 lei. Perioada implementare: 2 ani.

An 2018: Expert Business Center SRL a obtinut finantare in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa (POCA) pentru Consiliul Judetean Vrancea – ID Proiect: 118788, Denumire proiect:   Transparență și integritate în administrația publică locală din județul Vrancea” Val. Totala eligibila: 398,965.70 lei. Felicitari echipei EBC!

Pentru mai multe detalii despre proiect, CLICK AICI!

Intreaga echipa a Expert Business Center (EBC) va felicita pentru profesionalismul dvs si rezultatele obtinute la examenul aferent cursului Expert Achizitii Publice! Atat noi cat si evaluatorii ANC am apreciat seriozitatea, cunostintele dobandite in urma cursului si profesionalismul de care ati dat dovada in timpul examenului!

Multumim pentru cuvintele dvs frumoase la adresa noastra din chestionarele individuale!

Mult succes atat personal cat si profesional! Sa va pastrati mereu zambetul in suflet!

Cu drag,
Echipa EBC

In perioada 24-28 Sept. 2018 Expert Business Center (EBC) a organizat primul curs dupa reinnoirea autorizatiei ANC pentru cursul Expert Achizitii Publice. Multumim pentru increderea dvs in noi, multumim pentru cuvintele frumoase la adresa noastra, conform chestionarelor de la finalul cursului! Felicitari pentru notele obtinute la examen! Mult succes in continuare atat personal cat si profesional! Ati fost o grupa de oameni frumosi si valorosi! Va asteptam cu drag si la alte cursuri!

Cu mult drag,
Echipa EBC

Expert Business Center (EBC) a organizat in perioada 13-17 Aprilie 2018 un nou curs in domeniul achizitiilor publice cu accent pe prezentarea noii platforme SICAP!

Felicitari intregii grupe (reprezentanti ai ofertantilor dar si ai autoritatilor contractante) pentru profesionalismul de care ati dat dovada dar si pentru rezultatele obtinute la examenul final! 🙂

Ati fost o grupa unita, acest lucru ajutandu-va sa priviti aspectele ce tin de domeniul achizitiilor publice atat din prisma Ofertantilor cat si din prisma Autoritatilor Contractante intr-un mod cat mai corect, transparent si obiectiv.

Speram ca pretentiile dvs (atat ofertantii cat si autoritatile contractante) in ceea ce priveste calitatea cursului au fost cel putin atinse…

Ne bucuram ca v-am cunoscut/ca ne-am reintalnit cu o parte dintre dvs! 🙂 

Va asteptam cu mare drag si la alte cursuri!

Va suntem alaturi in continuare pentru intrebarile/nelamurile din practica de zi cu zi in domeniul achizitiilor publice. Mult succes in continuare!

Cu mult drag,
Echipa EBC

Felicitari tuturor beneficiarilor de proiecte ce au castigat finantarea acestora in cadrul Programului Start Up Nation 2017! Felicitari pentru seriozitatea, determinarea, curajul,  profesionalismul si responsabilitatea de care ati dat dovada!

Multumim pentru increderea voastra in profesionalismul expertilor EBC (Expert Business Center)!

Suntem in continuare alaturi de voi in implementarea proiectelor!

Mult succes si de aici inainte! Suntem mandri de voi! 🙂 

Exemple de proiecte realizate de expertii EBC notificate ca au fost admise la finantare in cadrul sesiunii Start Up Nation 2017:

– CPV SIGN, Bucuresti (100 puncte)
– CPV ATLAS, Bucuresti (95 puncte)
– STARKANGAL FIGHT, Constanta (95 puncte)
– EPIC VIDEO STUDIO, Bucuresti (95 puncte)
– HEALTH SOFTWARE, Bucuresti (100 puncte)
– SOL DEVI FRUCT, Bucuresti (100 puncte)
– MBC CBM, Bucuresti (90 puncte)