Consultanta fonduri europene 2014-2020

Echipa de profesionisti ai Expert Business Center te poate ajuta in urmatoarele situatii:

 1. Ai o idee de afacere si vrei sa stii cum poti obtine fonduri europene nerambursabile?
  Noi  iti spunem in ce Program si Masura corespunzatoare te poti incadra, daca esti eligibil, ce finantare poti obtine, cheltuieli eligibile si neeligibile, pasii urmatori in vederea accesarii fondului european nerambursabil dorit precum si alte informatii de interes.
 2. Ai un capital dar nu esti sigur/sigura in ce ar fi mai bine sa investesti?
  Iti vom prezenta cateva idei de afaceri, conform pregatirii, experientei tale si a echipei implicate in infiintarea si dezvoltarea noii afaceri, luand in calcul trendul economiei, zona unde va fi desfasurata activitatea precum si alte variabile necesare dezvoltarii planului de afaceri.
 3. Desfasori o activitate si vrei sa o dezvolti?
  Iti vom recomanda cele mai bune solutii de finantare in functie de specificul activitatii deja initiate.
 4. Reprezinti legal una dintre formele de organizare conform legislatiei romanesti: ONG, SRL, PFA, microintreprindere, universitate, alte instituţii de educaţie (ex. scoli si alte institutii de invatamant), sau institutie de cercetare, cu profil nonprofit, autoritate publica locala (ex: Consiliile Locale, Primariile, Consiliul Judetean) si centrala (ex. Guvernul si ministerele),  institutie/ agentie publica, servicii guvernamentale deconcentrate de la nivel local,  si vrei sa fii PARTENER intr-unul sau mai multe proiecte pe care le scriem?
  Pentru majoritatea proiectelor, indiferent de Programul in care se incadreaza, se recomanda Parteneriatul cu diferite forme de organizare mentionate mai sus ce pot aduce ca aport in cadrul proiectului urmatoarele:
  – Grupul tinta
  – Locatii necesare inchirierii desfasurarii activitatilor proiectului
  – Prestarea de diferite servicii
  – Diferiti specialisti, experti, formatori, necesari realizarii obiectivelor proiectului
  – Knowledge
  – Aport financiar – sustinerea cofinantarii, etc

  Pentru oricare din cele de mai sus, ne poti contacta telefonic la 0737.364.367 sau sa ne scrii la adresa office@expertinbusiness.ro. Iti vom raspunde cu mare placere!

One thought on “Consultanta fonduri europene 2014-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *