CURS UTILIZARE SEAP – SICAP

Cursul se adreseaza atat utilizatorilor SICAP cat si viitorilor utilizatori SICAP si are rolul de a usura modul de intelegere si de utilizare a sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice.

in cadrul cursului, participantii vor regasi noutatile legislative din domeniu aduse de Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice (clasice), Legea nr. 99/2016 privind achizitiile sectoriale, Legea nr. 100/2016 privind concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii  si Legea nr. 101/2016 privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor si modul de aplicare a acestora in mediul on-line din cadrul S.E.A.P.-S.I.C.A.P.

Cursul ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice prin participarea la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Cursul de utilizare SICAP este sustinut de un formator cu o vasta experienta in operarea SEAP-ului/SICAP-ului ce a derulat toate procedurile de achizitie publica.

Pentru mai multe informatii, accesati Utilizare SICAP OFERTANTI  respectiv SICAP AUTORITATI CONTRACTANTE

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.