Selectează o Pagină

Cursuri Personalizate Companii si Institutii Publice

Cursurile personalizate pentru companii atrag din ce in ce mai mult atentia responsabililor din HR cu investitia in capitalul uman al societatilor.

EBC organizeaza cursuri personalizate, adaptate profilului activitatii clientilor persoane juridice ce pot fi COMPANII PRIVATE sau INSTITUTII PUBLICE.

Cursurile pot fi variate, de la standardele aferente Legii 946 pentru Institutii Publice, pana la cursuri de fiscalitate, antreprenoriat, management, vanzari, comunicare, contabilitate, etc.

Programele de curs sunt unice, interactive, orientate 100% catre formarea angajatilor astfel incat acestia sa indeplineasca obiectivele companiei.

Progresele cursantilor sunt monitorizate in permanenta si apoi, prezentate responsabilului de training, eventual conducatorului organizatiei pentru a se putea masura randamentul investitiei in resursele umane respective.

In functie de numarul angajatilor si de bugetul alocat pentru instruirea acestora, cursurile la care vor participa, vor fi organizate la sediul clientului, indiferent de localitate,  in una din cele doua sali modern utilate ale EBC, situate in zona Universitatii – Piata Rosetti), la diverse hoteluri din centrul Capitalei (Double Tree by Hilton, Hotel International, Hotel Razvan, etc), sau la hoteluri de la mare/munte unde utilul se va imbina cu placutul.

Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta la nr de telefon 0737364367 sau la adresa de e-mail office@expertinbusiness.ro

Beneficiarul alege cursurile dorite din gama de cursuri prezentata pe site, locatia si hotelul din cele de mai jos. 

Hotel Florida 3*** – Mamaia (imagini camere, sala curs, restaurant si terasa)

Cursuri organizate de EBC la Hotel Florida Mamaia

Cabana 3 Brazi Predeal 3*** (imagini camere, sala curs, restaurant, terasa)

Cursuri organizate de EBC la Cabana Trei Brazi Predeal

Hotel Hera Predeal 3*** (imagini hotel, sala de curs, camere, restaurant, piscina)

Cursuri organizate de EBC la Hotel Hera Predeal

Caraiman Resort Mamaia 3***- Complex Voila – Caraiman (imagini camere, sala curs, restaurant, piscina, restaurant)

Cursuri organizate de EBC la Voila - Caraiman

Hotel Confort Suites 5***** – Predeal (imagini hotel, camere, restaurant, sala curs, piscina)

Cursuri organizate de EBC la Hotel Confort Suites