Cursuri Personalizate Institutii Publice

Expert Business Center va invita sa participati la programele de perfectionare continua, respectiv,  specializare, planificate pentru desfasurare in 2015. Programele de formare propuse sunt organizate in acord cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor si a Hotararii Guvernului nr. 1066/2008 pentru aprobarea normelor privind formarea profesionala a functionarilor publici.

Formatorii EBC au experienta vasta in Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finantelor Publice – UCVAP (Unitatea de Coordonare si Verificare a Achizitiilor Publice), CNSC (Consiliul National de Solutionare al Contestatiilor), ANRMAP (Autoritatea Nationala de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice), Curtea de Conturi, companii multinationale, institutii, etc.

Cursurile utilizeaza tehnici moderne de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, studii de caz si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice fiecarei specializari in parte.

 Cursurile pot fi organizatie fie la sediul Beneficiarului fie la mare sau la munte cand formarea angajatilor va fi completata de relaxarea acestora.

Examenele in fata comisiei ANC in vederea obtinerii Certificatului de Absolvire emis de ANC, recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei vor fi organizate la sediul Beneficiarului, dupa finalizarea cursurilor.

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.