Selectează o Pagină

Achizitii Publice

[blox_row][blox_column width=”1/1″][blox_text animation=”none”]

 Expert Business Center SRL presteaza servicii de consultanta in domeniul achizitiilor publice obligatorii atat pentru autoritatile contractante cat si pentru ofertantii/operatorii economici.

In urma zecilor de anunturi publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), se solicita produse, servicii sau lucrari, toate-acestea constituind identificarea de noi oportunitati pe piata si dezvoltarea agentilor economici, dar, participarea si castigarea contractelor cu diverse autoritati contractante, presupune un cumul de proceduri complexe, legislatie cu multiple modificari corespunzatoare, documentatie stufoasa, etc, solicitand resurse umane, timp dar in special, experienta si pricepere in domeniul achizitiilor publice din partea ofertantilor.

Daca mai luam in calcul concurenta (ceilalti ofertanti ce participa la aceleasi achizitii publice) ce este si ea axata pe banii publici si contextul situatiei economice actuale, ajungem la concluzia ca aceste contracte dobandite in urma achizitiilor publice sunt foarte importante pentru firmele private.

Sistemul Achizitiilor Publice din Romania este similar celorlalte state membre din Uniunea Europeana, legislatia comunitara punandu-si puternic amprenta asupra legislatiei din Romania in acest domeniu.

Cunoasterea si interpretarea corecta a acestor legislatii este foarte importanta pentru totii participantii la achizitia publica deoarece, fiecare etapa a procesului de achizitie publica poate ascunde diverse capcane pentru ofertanti/operatori economici, o mica greseala de fond sau de forma putand conduce direct la eliminarea din competitie.

Din acest motiv, este esentiala respectarea cu strictete a tuturor cerintelor din anuntul/invitatia de participare, din documentatia de atribuire, precum si din eventualele clarificari transmise/publicate de autoritatile contractante.

Colaborarea pe tot parcursul derularii achizitiilor publice cu experti, consultanti in domeniul achiziilor publice reprezinta cheia succesului. 

Beneficiind de experienta de peste 10 ani in domeniul achizitiilor publice, echipa noastra va asigura suportul necesar la cele mai inalte standarde de performanta.

[/blox_text]

[/blox_column][/blox_row]