Consultanță fonduri europene 2021-2027

Echipa de profesioniști ai Expert Business Center te poate ajuta în următoarele situații:

Ai o idee de afacere si vrei sa stii cum poti obtine fonduri europene nerambursabile?
Noi  iti spunem in ce Program si Masura corespunzatoare te poti incadra, daca esti eligibil, ce finantare poti obtine, cheltuieli eligibile si neeligibile, pasii urmatori in vederea accesarii fondului european nerambursabil dorit precum si alte informatii de interes.

Ai un capital dar nu esti sigur/sigura in ce ar fi mai bine sa investesti?
Iti vom prezenta cateva idei de afaceri, conform pregatirii, experientei tale si a echipei implicate in infiintarea si dezvoltarea noii afaceri, luand in calcul trendul economiei, zona unde va fi desfasurata activitatea precum si alte variabile necesare dezvoltarii planului de afaceri.

Desfășori o activitate și vrei să o dezvolți?
Iti vom recomanda cele mai bune solutii de finantare in functie de specificul activitatii deja initiate.

Reprezinti legal una dintre formele de organizare conform legislatiei romanesti: ONG, SRL, PFA, microintreprindere, universitate, alte instituţii de educaţie (ex. scoli si alte institutii de invatamant), sau institutie de cercetare, cu profil nonprofit, autoritate publica locala (ex: Consiliile Locale, Primariile, Consiliul Judetean) si centrala (ex. Guvernul si ministerele),  institutie/ agentie publica, servicii guvernamentale deconcentrate de la nivel local,  si vrei sa fii PARTENER intr-unul sau mai multe proiecte pe care le scriem?

Pentru majoritatea proiectelor, indiferent de Programul in care se incadreaza, se recomanda Parteneriatul cu diferite forme de organizare mentionate mai sus ce pot aduce ca aport in cadrul proiectului urmatoarele:
– Grupul tinta
– Locatii necesare inchirierii desfasurarii activitatilor proiectului
– Prestarea de diferite servicii
– Diferiti specialisti, experti, formatori, necesari realizarii obiectivelor proiectului
– Knowledge
– Aport financiar – sustinerea cofinantarii, etc

Click AICI pentru a vedea o parte din portofoliul nostru de proiecte finantate cu succes pentru CLIENTII EBC!

Click AICI pentru a vedea o parte din portofoliul de proiecte unde EBC a fost Solicitant/Partener, proiecte realizate cu succes de catre echipa EBC in vederea obtinerii finantarii nerambursabile.

De ce sa alegi EBC (Expert Business Center)? Este foarte simplu. Le accesam fonduri europene clientilor nostri ca si cum am accesa pt noi! Expertiza expertilor EBC atat in realizarea proiectelor cat si in implementarea acestora pentru clienti dar si pentru ei insisi le dubleaza puterea de empatie si de know-how necesar oricarui proiect dus la capat cu succes!

LA EBC PRIMEAZĂ CALITATEA ȘI EXCELENȚA!

Pentru oricare din cele de mai sus, ne poti contacta telefonic la 0737.364.367 sau ne poti scrie la adresa office@expertinbusiness.ro. Ulterior, iti vom raspunde cu mare placere!

SAU

Ne poti transmite completat Formularul de mai jos, dupa care, te vom contacta pentru a-ti prezenta posibilitatile de finantare pentru obiectivul avut in vedere 🙂

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

5 comentarii

 • Turcuman Mihai

  Buna Ziua.

  A-s dori sa incep o afacere cu sere de flori (Lotus nuferi si alte plante acvative pentru peisagistica) cat si plante ornamentale si arbusti de diferite tipuri ( Brazi , Brazi argintii , ciresi Japonezi , Salcami galbeni , ….etc). Spatiul de care dispuned este undeva la 500 Mp (suprafata care poate fi marita la 1000 Mp) in care deja avem sera , lac , si utilaje dar am vrea sa mai construim o sera si sa investim in plante , crearea unui site si bineinteles modernizarea facilitatior pe care le avem si crearea de conditii propice pentru anumite plante .
  Se pot accesa fonduri europene pentru acest tip de proiect si daca da care ar fi pragul de rambursare .

  Deasemenea alte detalii ar fi binevenite pentru a stii cum sa inaintam cu lucrarile (trebuie sa investim noi initial si vom fi rambursati dupa sau trebuie sa asteptam inainte de a investi).

 • Tudose Maria Mihaela

  Buna ziua.Am sunat mai devreme la dv. in legatura cu o plantatie de mur.As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pt a infiinta o astfel de plantatie.As dori sa incep cu sufrafata minima acceptata de dv.Va multumesc.

 • Tudose Maria Mihaela

  Cui trebuie sa ma adresez pt a infiinta o cultura de mur,accesand fonduri europene?As dori suma minima care se poate obtine,pt inceput.Ce conditii trebuie sa indeplinesc?Am 37 ami,locuiesc In Com. Poiana Lacului ,Jud.Arges;dispun de tractor,plug,freza,semanatoare,prasitoare,rarita,remorca;am 2 vaci,cultura de porumb,livada de pruni,fanete,cultura de vita de vie
  Va multumesc.

 • BAROIU MIRCEA

  Buna ziua.

  In urma discutiei avute la telefon, imi exprim interesul cu privire la accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei linii de profile PVC
  Detin o societate comercialadar nu are acest domeniu de activitate.
  Nu stiu daca este important sau nu dar in urma cu 4 ani am incercat sa accesez masura 112 (instalarea tinerilor fermieri) cerere la care am renuntat.
  Adresa mea de domiciliu este in Alexandria JD Teleorman de asemenea detin spatiu comercial care poate fi folosit in acest sens.

  Astept cu interes intrebari din partea dumneavoastra cu privire la stabiliirii criteriilor de eligibilitate/ la masurile la care ma incadrez ,(daca implica o cota de finantare propie, etc…) .

  Multumesc
  Mircea Baroiu

  .

 • Buna ziua
  Va rog sa imi trimite ti data inceperii urmatorului curs de expert achizitii publice, dupa data de 5 aug
  Cu stima!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.