Cursuri

Expert Business Center SRL organizează cursuri autorizate de catre Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala Bucuresti in baza Standardelor Ocupationale emise de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) precum și Seminarii/Training-uri pe diverse spețe întâlnite în practica de zi cu zi și pe baza noutăților legislative în achiziții publice, in accesarea fondurilor europene nerambursabile, in aplicarea ultimelor noutati in domeniul legislatiei muncii, antreprenoriat,  etc.

Programele de formare profesionala sunt organizate atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (ONG_uri, institutii publice, companii).

Cursurile pot fi organizate fie cu prezenta fizica (la sediul EBC, la sediul Beneficiarului, Online, sau in deplasare pe litoral sau la munte). Cursurile pot fi finantate fie din bugetul propriu fie din fonduri  europene – in cadrul implementarii unor proiecte finantate din fonduri europene.

EBC a organizat cursuri pentru mii de participanti de-a lungul experientei in calitate de Furnizor de Formare Profesionala incepand din 2014.

Feedback-urile fostilor absolventi califica EBC ca fiind unul dintre cei mai seriosi si mai profesionisti Furnizori de formare profesionala.

LA EBC PRIMEAZĂ CALITATEA ȘI EXCELENȚA!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.