faq - Întrebări frecvente

Cursurile sustinute de formatorii EBC sunt destinate atat persoanelor fizice cat si angajatilor unei companii, in ultimul caz, fiind vorba de cursuri personalizate aferente obiectului de activitate al persoanei juridice.
In cazul cursurilor autorizate de catre ANC, cursantii trebuie sa fie absolventi de studii superioare.
Este foarte simplu:
  • completați formularul din sectiunea „Contact” menționând cursul ce vă interesează, perioada, adresa de e-mail si telefonul pt a fi contactat ulterior de operatorii EBC,
  • fie prin telefon la nr 0737364367,
  • sau trimițând un e-mail la adresa office@expertinbusiness.ro cu informatiile de mai sus.
Majoritatea cursurilor sunt reduse de la 800 -1000 lei la 400 – 500 lei. Pot fi exceptii in cazul cursurilor personalizate, sau a celor care sunt sustinute la hoteluri.
Taxa achitata aferenta cursului cuprinde si certificatul de absolvire eliberat de ANC, suplimentul Europass, mape, coli de scris, pixuri, suportul de curs, coffee-break-uri, racoritoare, gustari, etc. Nu vor fi alte taxe suplimentare solicitate cursantilor.
Se acorda un discount de 50 lei per curs pentru inscrierea la cel putin doua cursuri si un discount de 50 de lei pentru inscrierea a cel putin doua persoane.
In momentul in care operatorii EBC va contacteaza pentru a le confirma participarea dvs la curs, veti primi factura proforma pe e-mail, urmand s-o achitati astfel:
– prin virament bancar in Contul RO29INGB0000999904449100 deschis la Banca ING Bank, Ag Unirii.
– Cu cardul de credit/debit la POS-ul de la sediul Expert Business Center
– in numerar/cash la sediul Expert Business Center
In cazul in care inscrierea si plata facturii se realizeaza cu o saptamana inainte de inceperea cursului, beneficiati de un discont de 50 lei.
Fiecare cursant ce participa in calitate de persoana fizica la curs va primi in prima zi de curs in mapa, atat contractul cat si factura fiscala.
In cazul cursantilor ce participa la curs din partea unei companii, factura va fi trimisa electronic departamentului de Contabilitate al societatii respective sau persoanei de contact cu EBC.
Cursurile au loc fie in cele doua sali ale EBC modern utilate, situate la adresa ISPH Business Center din Bucuresti, Sector 2, Strada Vasile Lascar, Nr 5-7, Etaj 4, respectiv 2, salile cu nr 416 si 211. Reper: Piata Rosetti – Universitatii fie la unul din hotelurile din centru, cu care EBC are contract de colaborare (Hotel Double Tree by Hilton, Hotel Razvan, Hotel International, etc) fie la diverse hoteluri in tara, in functie de orasele in care se sustin cursurile EBC.
In mod normal, acestea au loc in zilele de vineri (ora 17.00 – 21.00), sambata (ora 10.00 – 18.00) si duminca (ora 10.00 – 18.00) cu sustinerea examenului miercuri dupa ora 17.00, cu acordul cursantilor. Exceptional, se pot organiza dupa-amiaza, de la orele 17.00 la orele 21.00, cum poate fi in cazul angajatilor companiilor ce doresc instruirea acestora fara intreruperea activitatii la birou dar si fara a le ocupa weekendul. De asemenea, pot exista seminarii pe diferite spete, studii de caz intalnite in practica de zi cu zi, ce vor fi organizate in timpul saptamaniii de la aceleasi ore.
In mod normal, in salile EBC pot participa intre 10 si 15 cursanti. In situatia in care cursurile sunt sustinute la unul din hotelurile din Bucuresti, numarul cursantilor poate fi maxim 28 de persoane, conform legii.
In caz de forta majora, in cazul in care nu se intruneste minimul de persoane de 10 persoane, cursul se poate amana, situatie in care, fiecare cursant inscris la curs, va fi anuntat in timp util despre aceasta modificare, urmand a fi reprogramat pentru o alta data sau ii vor fi restituiti banii aferenti taxei de inscriere la curs.
In cazul companiilor, se va face o oferta personalizata in functie de numarul angajatilor ce urmeaza a fi instruiti, profilul activitatii, locatia in care va fi sustinut cursul, bugetul alocat investitiei in capitalul uman, etc. Cursurile se pot organiza inclusiv la sediul societatii dvs.
Ne puteti contacta pentru o cerere de oferta la adresa de e-mail office@expertinbusiness.ro.
Fiecare curs este sustinut de un formator acreditat, cu o bogata experienta in domeniul despre care livreaza cursul. Formatorii EBC sunt lectori din Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finantelor Publice – UCVAP (Unitatea de Coordonare si Verificare a Achizitiilor Publice), companii multinationale, etc.
Fiind in plina expansiune, vom organiza cat de curand posibil, cursuri si in orase precum Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta, etc. Pana atunci, putem organiza, fara nicio problema, cursuri la cererea companiilor pentru grupurile proprii de angajati.
Un curs se poate amana sau anula cu rambursarea integrala a taxei aferente cursului achitata anterior de catre cursant, in conditiile in care ne comunicati cu cel putin 5 zile inainte de inceperea cursului respectiv. In cazul in care nu primim nicio notificare de reprogramare sau anulare, ca si in cazul de neparticipare la curs, cursantului nu i se va mai restitui taxa de participare la curs.
Examenul va consta în două probe: una scrisă – test grilă, de aprox 15 min și alta orală – prezentarea unui proiect individual, în fața comisiei ANC, timp de 5-10 minute. Notă finală va fi obținută prin media rezultatelor celor două probe.
In maxim 30 de zile de la data absolvirii examenului, conform legii. Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii fiind recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr.129 din 2000.
Pentru recunoasterea internationala a certificatelor ANC (CNFPA) eliberate dupa finalizarea cursului este necesara traducerea si apostilarea acestora.
Asteptăm cu drag CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa office@expertinbusiness.ro
Cu stima,
Expert Business Center

    Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.