Manager de inovare – COD COR 242106

OFERTĂ SERVICII FORMARE PROFESIONALĂ

Teoria se va imbina cu practica pe parcursul celor 5 zile de curs!

Echipa E.B.C. ( Expert Business Center SRL) – Furnizor de Formare Profesionala autorizat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Bucuresti. va invita sa participati la  CURSUL : ’’MANAGER DE INOVARE’’ COD COR 242106, astfel:

Curs MANAGER DE INOVARE COD COR 242106

manager-de-inovare

Cursul Manager de Inovare poate fi organizat atat ONLINE, prin intermediul platformei ZOOM, cat si cu prezenta fizica, in functie de solicitari.

Pentru un grup de persoane din cadrul aceleiasi institutii publice/companii private, in urma unui e-mail cu solicitarea dvs la adresa cursuri@expertinbusiness.ro, veti primi o oferta personalizata.

In cazul companiilor / institutiilor ce doresc organizarea unui curs pentru angajatii acestora, vor primi o oferta personalizata adaptata profilului activitatii acestora. Ne puteti contacta la adresa de e-mail  cursuri@expertinbusiness.ro sau la nr de telefon 0799.870.055

Cel mai bun pret de pe piata raportat la toate avantajele pe care EBC le ofera cursantilor!

Cursul Manager de Inovare acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Bucuresti, COD COR 242106, va fi organizat in urmatoarea perioada:

TAXA CURS BUCURESTI – 1.000 LEI

  1. Copie diplomă studii superioare / master;
  2. Copie C.I.  și certificat de naștere;
  3. Copie certificat casătorie (dacă este cazul);
  1. Elaborarea strategiei de inovare a firmei;
  2. Implementarea planului de realizare a strategiei de inovare al firmei;
  3. Elaborarea metodelor care permit valorificarea capitalului intelectual al firmei;
  4. Evaluarea procesului de inovare;

Transmiteti solicitarea de inscriere la curs pe e-mail la adresa cursuri@expertinbusiness.ro  impreuna cu datele pentru facturare (din buletin, daca participati la curs in calitate de persoana fizica, sau, ale angajatorului, in cazul in care doriti decontarea cursului + numele participantului/participantilor la curs + nr de telefon).
Ulterior veti primi un e-mail cu mai multe informatii despre curs + factura. Taxa aferenta cursului va fi achitata prin virament in cont deschis la Trezorerie / Banca pe baza facturii primite pe e-mail.
Pentru mai multe informatii, puteti suna la nr de telefon: 0799.870.055 Manager Formare Profesională                                               

  1. Proba teoretica: test grila–  pt evaluarea cunostintelor teoretice
  2. Proba practica: proiect realizat individual, sub coordonarea formatorului
  3. Comisia de evaluare din ziua examenului va fi una mixta formata din reprezentanți ANC și EBC. Prin prezenta obligatorie a cursantilor si calitatea cursului sustinut de formatori,rata de promovabilitate a participanților la cursurile EBC va fi de 100%. Ulterior finalizarii cursului, certificatul de absolvire însotit de suplimentul descriptiv ce confirma competențele dobandite va putea fi ridicat de la sediul EBC. Intre timp, daca este necesar, EBC  poate elibera o adeverinta ce va avea acelasi statut precum Certificatul de Absolvire, pana la eliberarea acestuia.

LA EBC PRIMEAZĂ CALITATEA ȘI EXCELENȚA !

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.