Clienții noștri

Un adevărat parteneriat este o stradă cu două sensuri – ideile și informațiile circulă în mod deschis și liber, bazate pe încredere și respect reciproc.
Lista noastră de clienți vorbește de la sine. Am reprezentat totul, de la start-up-uri până la companii de Top, cu aceeași abordare și dedicare.
Iată o mostră a clienților noștri actuali și anteriori:

Deloitte

Deloitte este unul dintre cei mai mari jucători de consultanță fiscală și audit la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1845 când William Welch Deloitte și-a deschis biroul de contabilitate în Basinghall Street, Londra.<br /> Deloitte este parte a grupului internațional de profil Big Four, care reunește cele mai mari patru firme de consultanță, alături de KPMG, Ernst & Young și PricewaterhouseCoopers.

Rădăcini Grup

Rădăcini Grup este o companie cu sediul în București, România, specializată în vânzări auto, echipamente de construcție, activități de service auto și comercializare de piese de schimb auto de origine.

Universitatea Națională de Muzică din București

Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti a fost creata în iunie 1863 printr-un decret al Consiliului de Ministri, prezidat de domnitorul Alexandru Ioan Cuza. La acea vreme se dorea ca noua institutie sa includa doua scoli principale de arta: “Institutul de muzica vocala” si “Scoala de muzica instrumentala” cu filiale atât în Bucuresti cât si în Iasi. Astfel, la 6 octombrie 1864, Conservatorul de Muzica si Declamatiune si-a deschis portile pentru tinerii dornici sa studieze si sa devina faimosi în lumea muzicii.

OIR PECU REGIUNEA CENTRU

Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – OIRPOSDRU- este organizat si functioneaza in temeiul Hotanirii Guvernului 412/2005 privind organizarea si functionarea Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Ministerul Sănătății reprezintă autoritatea de stat în domeniul sănătății publice

WING Business prin Inovare

Cel mai mare grup național de companii de cercetare & inovare, cu o experiență de aproape 20 de ani. Avem un portofoliu de 70 proiecte majore de cercetare & inovare, cu o valoare de 192 milioane Euro.

SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL

SCORSEZE SECURITY INTERNAȚIONAL specializată în activități de pază, protecție și menținere a ordinii în locuri publice, precum și monitorizare, are plăcerea de a va face cunoscută gama să de servicii, asigurându-va de faptul că astfel veți dispune de o prestație ireproșabilă și deosebit de eficientă.<br /> Societatea are puncte de lucru cu o acoperire ridicată la nivelul întregii țări.

POȘTA ROMÂNĂ

Compania Națională Poșta Română S.A. (Poșta Română) este operatorul național de servicii poștale și de curierat din România, furnizor unic de serviciu universal[1] pe întreg teritoriul țării, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor și standarde ridicate de calitate.

SPEA

Echipamentul de testare automată SPEA este folosit pentru a testa semiconductori, MEMS, plăci electronice, care sunt utilizate în domeniul auto, consumatorilor, industrial, medical, apărării și în alte domenii.

OIR POSDRU

Organismul Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman - Regiunea Nord Vest este o instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată de la bugetul de stat. OIR PECU-Nord Vest asigură aplicarea unitară în Regiunea Nord Vest a atribuţiilor delegate de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (Direcția Generală Programe Europene Capital Uman), pentru judeţele: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Sălaj, Maramureş.

PORR

Bine ați venit la PORR Romania. Una dintre companiile de referință în domeniul construcțiilor, cu sprijinul unui istoric solid al Grupului PORR, organizația noastră îmbină cei 150 de ani de experiență cu tehnologia de ultimă generație pentru a genera și conferi calitate vieții.

OCPI

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ilfov

Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) este organul de specialitate al administrației publice centrale care are rolul de a elabora, implementa și monitoriza politicile și strategiile în domeniile agriculturii, gestiunii durabile a pădurilor și dezvoltării spațiului rural, de a asigura modernizarea și dezvoltarea activităților sectoriale și de a garanta transparența și eficiența în utilizarea fondurilor alocate

Loteria Română

Compania Națională Loteria Română este o companie deținută de statul român, care deține monopolul privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, jocuri loto, pariuri mutuale, jocurile de noroc caracteristice activității cazinourilor, precum și jocurile de tip slot-machine și cele de tip bingo în România

METROREX

Metroul bucureștean este un sistem de transport care deservește capitala României, București. Construită în anii 1970 de către Întreprinderea „Metroul” București și deschisă pe 16 noiembrie 1979 sub administrarea Întreprinderii de Exploatare a Metroului, rețeaua s-a dezvoltat rapid până în 1989, după care schimbările politice au dus la oprirea aproape totală a creșterii.

MONETĂRIA STATULUI

Monetăria Statului, este o companie de stat, din 1990 regie autonomă în subordinea Băncii Naționale, și este monetăria națională a României.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret

In anul 1990 se infiinteaza Oficiul Judeteran pentru Educatie Fizica si sport, acesta fiind un departament al Ministerului Sportului de atunci, dar titulatura este pentru putin timp atribuita institutiei, deoarece in anul 1991 capata denumirea de Directia pentru Tineret si Sport, avand la conducerea ei un presedinte.<br /> Din anul 2002 lucrurile se schimba, iar institutia care astazi exista sub denumirea de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea, se numeste Directia de Sport Valcea, fiind condusa de un director executv.

DIRECȚIA REGIONALĂ DE DRUMURI ȘI PODURI BUCUREȘTI

D.R.D.P. Bucureşti administrează, gestionează şi întreţine o reţea rutieră care traversează diverse zone de relief, cu probleme specifice fiecareia, precum şi şoseaua de centură a Municipiului Bucureşti şi sectoarele de început ale celor mai importante artere rutiere ale ţării, cu originea în centrul capitalei. Menţinerea reţelei de drumuri existente la standarde tehnice corespunzatoare reprezintă o preocupare prioritară a conducerii.

INTEGRA GUARD

INTEGRA GUARD este o companie de elita, construita pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie. (Cunoasterea sistemelor de securitate, concepte de securitate fizica, identificarea riscurilor, controlul accesului, proceduri de control, patrulare, security, proceduri de comunicare, cunoasterea legislatiei în vigoare, corespunzatoare domeniului). Personalul de paza este permanent pregatit si verificat prin activitati teoretice si practice.

ICAS

Software Development
Manitowoc, WI
Misiunea INCDS ”Marin Drăcea” este aceea de a asigura pe baze ştiinţifice creşterea capacităţii, calităţii şi competitivităţii cercetării – dezvoltării şi experimentării pentru dezvoltarea durabilă a sectorului forestier, creşterea competitivităţii economice a acestuia şi a calităţii vieţii.
clients

CFR Călători

CFR Călători este o companie de transport feroviar de persoane din România, deținută de stat, înființată în anul 1998, prin reorganizarea fostului CFR. În anul 2015 a pus în circulație zilnic aproximativ 1.300 de trenuri.

Consiliul Județean Dâmbovița

Consiliu județean (CJ) este autoritatea administrației publice locale din România, constituită la nivel județean, pentru coordonarea activității consiliilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean. Consiliul județean este compus din consilieri aleși prin vot universal, egal, direct, secret și liber exprimat, în condițiile stabilite de Legea privind alegerile locale.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman<br /> are ca principale obiective protecţia copiilor şi protecţia persoanelor cu handicap instituţionalizate şi neinstituţionalizate.

Vrei să fii următorul nostru client?

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.