CUNOASTEREA SINELUI SI DEZVOLTAREA PERSONALA

CUNOASTEREA SINELUI SI DEZVOLTAREA PERSONALA – WORKSHOP ONLINE

Viața ca posibilitate de a fi cine vrei TU să fii! 

Am creat acest curs cu intenția de a face o diferență în ceea ce privește educația, o diferență care să îți  permită să te extinzi dincolo de unde te oprești în mod obișnuit, o diferență care să te susțină să fii dincolo de unde crezi tu că este posibil să fii.

Am creat acest curs cu inteția de a te echipa cu acele unelte care să te susțină să faci o diferență în viața ta, unelte care să te ajute ca la finalul cursului să fii lăsat cu putere de a produce rezultatele pe care ți le dorești în propria ta viață, pe tot parcursul vieții tale. 

Acest curs nu este unul de dezvoltare personală.

Nimeni nu te poate dezvolta cu ceva, nimeni din această lume nu îți poate adăuga ceva peste ceea ce ești deja.

Acest curs este unul în care tu doar o să te descoperi și o să te redescopri pe tine însuți, așa cum ai fost creat să fii, o ființă umană întreagă, perfectă și completă.

Ce o să decoperi în acest curs și cât va dura el?

Cursul este gândit să se desfășoare pe o perioadă de 2 luni, cu întâlniri de 2 ori pe săptămână, în total 8 întâlniri. O întâlnire urmează să aibă ca durată în medie 2 ore.

În prima zi participanților li se va oferi o prezentare generală a cursului, oferindu-le o imagine  despre cum să se aștepte că se va desfășura acesta. Totodată li se vor oferi sugestii și idei care să îi sprijine să obțină maxim de beneficii din curs.

În zilele următoare vom aborda tematici legate de:

  1. Felul de a fi ca ființă umană: individualitate, personalitate, umanitate;
  2. Felul de a fi ascultare, sau de a fi încăpățânare, atenție sau neatenție.
  3. Felul de a fi relaționat, autentic sau inautentic.
  4. Felul de a fi destin sau felul de a fi alegere.
  5. Felul de a fi viu, trăind viața cu sens sau de a supraviețui, acuzând și justificându-te permanent.
  6. Felul de a fi întreg, pefect și complet în această viață, în acestă existență.
  7. Felul de a fi armonizat cu tine și întreg Universul, într un context de putere, bazându-ți viața pe pilonii pe care ești construit tu și Viața care te susține.
  8. Felul de a fi schimbare permanentă, pâstrându-te în cine știi că ești sau de a fi transformare revelotoare.

Și, pentru că nu este nimic de înțeles în tot acest curs ci este doar de făcut, cursul este gândit să fie o permanentă relaționare, a noastră, unul la celălalt și împreună la noțiunile pe care deja le cunoaștem cu toții, realizând  permanent o diferențiere între ceea ce știm că știm și suntem deja și ceea ce ni se deschide ca posibilitate de a fi.

FORMATOR: coach, trainer si speaker certificat John Maxwell Team, formator certficat de Ministerul Educației, absolventa de Landmark Forum și absolventa sau/și cursanta în diverse programe pe care Landmark Education le desfășoară cu oamenii de pe întreaga planetă, în domeniul educației transformaționale a ființelor umane.

Fiind preocupată permanent de cunoașterea ființei umane, a felului în care este organizată și funcționează ea, a legilor care îi guvernează existența, mă aflu permanent în comuniune atât cu cei care oferă cunoștințe și înțelpciune cât și cei care le caută, primind și dăruind permanent din tezaurul nesfârșit care este Viața și Ființa.

Tu probabil știi cine ești. Dar cu siguranță în acest curs, pe care l-am creat special pentru tine, tu o să vezi pentru tine, că acolo, nedescoperită încă, există posibilitatea de a fi ceva ce nici nu ai bănuit vreodată că să poți să fii!

Vrei să vii cu mine în următoarele săptămâni să te cunoști pe tine mai bine?

Vrei să vii să decoperi cine poți să fii? Cine ai fost creat să fii?

Daca ti-am starnit interesul, te poti inscrie la acest WORKSHOP ONLINE ce va avea loc in perioada: 3 si 7, 10 si 14, 17 si 21, 24 si 28 AUG. 2020 (L si V orele 18.00 -20.00) si 31 Aug si 4 Sept, 7 si 11, 14 si 18, 21 si 25 SEPT 2020 (L si V orele 18.00 -20.00)

Taxa: 500 lei plus TVA/pers.

Cum ma inscriu?
Transmiteti solicitarea de inscriere la curs pe e-mail la adresa cursuri@expertinbusiness.ro  impreuna cu datele pentru facturare (din buletin, daca participati la curs in calitate de persoana fizica, sau, ale angajatorului, in cazul in care doriti decontarea cursului + numele participantului/participantilor la curs + nr de telefon). Ulterior veti primi un e-mail cu mai multe informatii despre curs +  factura. Taxa aferenta cursului va fi achitata prin virament in cont deschis la Trezorerie / Banca pe baza facturii primite pe e mail. 

Pentru mai multe informatii, puteti suna la nr de telefon: 0799.870.055 – Organizator/Conceptor/Consultant formare profesionala

Sunt sigur(a)! Vreau sa ma inscriu acum!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.