Cursuri Personalizate angajatilor din Companii sau Institutii Publice

Cursurile personalizate pentru companii / institutii publice atrag din ce in ce mai mult atentia responsabililor din HR cu investitia in capitalul uman al societatilor / institutiilor publice.

EBC organizeaza cursuri personalizate, adaptate profilului activitatii clientilor persoane juridice / publice ce pot fi COMPANII PRIVATE sau INSTITUTII PUBLICE.

Expert Business Center SRL a organizat de-a lungul anilor diverse programe de formare profesionale atat pentru angajati ai institutiilor publice cat si pentru angajati ai companiilor private cu finantare fie din bugetul propriu fie din fonduri europene. EBC este furnizor de formare profesionala autorizat, avand o echipa de specialisti (organizatori formare, formatori, coordonatori formare profesionala).

Cursurile pot fi variate, din diverse domenii: achizitii publice, fonduri europene, management, control intern managerial, prevenirea si combaterea coruptiei, comunicare, etc.

Programele de curs sunt unice, interactive, orientate 100% catre formarea angajatilor astfel incat acestia sa indeplineasca obiectivele companiei.

Progresele cursantilor sunt monitorizate in permanenta si apoi, prezentate responsabilului de training, eventual conducatorului organizatiei/institutiei pentru a se putea masura randamentul investitiei in resursele umane respective.

In functie de numarul angajatilor si de bugetul alocat pentru instruirea acestora, cursurile la care vor participa, vor fi organizate la sediul Beneficiarului, indiferent de localitate,  la sediul EBC din Str. Pictor Barbu Iscovescu, Nr 19, Sector 1, Etaj 1, Bucuresti, la diverse hoteluri din centrul Capitalei (Double Tree by Hilton, Hotel International, etc), sau la hoteluri de la mare/munte unde utilul se va imbina cu placutul, conform solicitarii Beneficiarilor sau online prin ZOOM.

Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta la nr de telefon 0737.364.367 sau la adresa de e-mail office@expertinbusiness.ro

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.