Expert Prevenire și Combatere a Corupției

Curs Expert Prevenire și Combatere a Corupției –  Cod COR 261920 autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților din București

Taxa: 1000 lei/persoană. Pentru minim 3 persoane, taxa este de 800 lei/persoană. Nu se aplică TVA.

Cursurile vor fi organizate atât ONLINE cât și cu PREZENȚĂ FIZICĂ! La înscriere, veți preciza modalitatea preferată de participare la curs!

Organizăm acest curs și în cadrul proiectelor finantațe prin POCA! Cere o ofertă personalizată!

ATENȚIE! Costul cursurilor autorizate de ANC/CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit! Conform art.34 din Ordonanța nr.129/2000 republicată: societatile comerciale, companiile si societatile nationale, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Expert Prevenire și Combatere a Corupției

10 motive pentru a alege cursul de Expert Prevenire și Combatere a Corupției organizat de EBC (Expert Business Center)

 1.  Cursul este de cea mai inalta calitate, fiind sustinut de catre Formatori – Lectori cu experienta in Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Fondurilor Europene, ANAF, avocati si juristi in domeniul anticoruptiei, DNA, DLAF, experti in achizitii publice si in accesarea de fonduri europene, etc.
 2.  Locatia salii de curs – Barbu Vacarescu intersectie cu Bld. Lacul Tei. Acces usor, rapid si direct din orice parte a orasului. Adresa: Bld. Lacul Tei, Nr 1-3, Et. 7, Birourile 722-724, Sector 2, Bucuresti – Cladirea ISPE.
 3. Cel mai bun pret de pe piata raportat la toate avantajele pe care EBC le ofera cursantilor.
 4.  Salile de curs sunt mari, confortabile, cu lumina naturala, dotate cu laptop pt formator, video-proiector, flipchart, etc fiind situata intr-o cladire de birouri, cu parcare gratis in fata cladirii.
 5. Cursantii primesc gratis materialele necesare cursului (mape, coli pentru scris, pix, suportul de curs, etc).
 6.  Coffee-break la discretie.
 7.   Internet wireless in incinta salii de curs.
 8.  Acces gratuit la biblioteca EBC. Consultanta in domeniul anticoruptiei si dupa finalizarea cursurilor, in limita timpului disponibil al formatorilor.
 9.  Discount-uri pentru cursurile ulterioare si pentru grupuri de prieteni, colegi, cunostinte. Posibilitatea de a achita in doua transe, cu conditia ca ambele sa fie platite inainte  de inceperea cursului.
 10.  In jurul cladirii sediului EBC sunt multe restaurante, terase, fast-food-uri pentru a va alege pranzul in functie de bugetul propriu.

SUPER!  VREAU SĂ MĂ  ÎNSCRIU  IMEDIAT!  CLICK AICI!

 

 

 1. Cursul îmbină teoria cu practica și se adresează atat ofertanților cat si autoritatilor contractante in procesul de achizitii publice, in special managementului de varf al societatii, admministratorului, managementului executiv, diverselor compartimente implicate direct sau indirect în activitati de supraveghere si control (tehnic/financiar/juridic)
 2. Persoanelor cu functie de decizie, implicate sau care urmeaza sa se implice in implementarea proiectelor cu finantare din Fondurile Europene, implementare ce poate presupune obligatoriu achizitii directe si achizitii publice.
 3. Celor interesati de domeniu, urmand sa aiba un job ca Expert Prevenire si Combatere a Coruptiei, cu conditia sa aiba studii superioare finalizate, absolvite.
 1. Copie diplomă studii superioare / master
 2. Copie CI și certificat de naștere
 3. Copie Certificat căsătorie (dacă este cazul)
 1. Etică și integritate;
 2. Standarde legale de integritate;
 3. Corupție și anticorupție – stabilirea și aplicarea celor mai adecvate metode de contracarare a corupției în cadrul       organizației/instituției;
 4. Managementul etic;
 5. Strategia Națională Anticorupție 2016 – 2020;
 6. Transparența decizională;
 7.  Conflict de interese;
 8.  Incompatibilități – modalități de evitare a conflictului de interese;
 9. Consilierul de etică;
 10. Avertizorul de integritate;
 11. Integritatea în procesul de achiziție și de derulare a contractelor;
 12. Metode de prevenire și combatere a corupției în domeniul achizițiilor publice;
 13. Metode de prevenire și combatere a corupției în domeniul proiectelor finanțate din fonduri europene;
 14. Norme de conduită a funcționarilor publici; testarea integrității personalului din institutiile publice;
 1. Identificarea posibilităţilor de prevenire, descoperire şi sancţionare a faptelor de corupţie în cadrul societăţii
 2. Acordarea consultanţei de specialitate
 3. Instruirea grupurilor ţintă
 4. Aplicarea procedurilor specifice pentru prevenirea şi combaterea corupţiei
 5. Elaborarea strategiei de prevenire a faptelor de corupţie în sistemul achiziţiilor publice

Taxa aferentă cursului va fi achitată  prin virament bancar pe baza facturii primite pe e-mail în momentul contactării prin e-mail la adresa cursuri@expertinbusiness.ro sau la nr de telefon 0799.870.055 – Organizator / Conceptor / Consultant formare profesională

 

 1. Taxa de curs sustinut de formatori de renume, cu vastă experiență în domeniul prevenirii și combaterii corupției;
 2. Certificat de absolvire Expert Prevenire si Combatare a Coruptiei;
 3. certificat de absolvire

  Programul este certificat de Ministerul Muncii,  si Ministerul Educatiei 

 4. Un supliment Europass la Certificatul profesional.  
 5. Coffee-break la discretie 
 6. Mape de prezentare cu coli, pixuri, suportul de curs si alte materiale necesare aprofundarii cunostintelor

Expert Business Center utilizează metode moderne de instruire a participantilor la curs bazate pe aplicabilitate in practica. 40-50% din timpul alocat cursului, participantilor li se vor aduce la cunostinta aspectele teoretice, punandu-se accentul pe ultimele modificari legislative in domeniul anticoruptiei, aplicații practice avand o pondere de 50-60%.

Dintre metodele folosite mentionam: expunerea prezentarii prin videoproiector, discuțiile intre cursanti si intre cursanti si formator, studii de caz, joc de rol, chestionare, cu dezbateri pe diverse situatii reale, simulari si exerciții.

Comunicarea / interactiunea intre participanti si intre participanți si formator reprezinta principalul obiectiv al metodelor de instruire folosite.

Bonus: Consultanta gratuita in diverse spete dupa finalizarea cursului

 1. Proba teoretică: test grilă –  pentru evaluarea cunostintelor teoretice;
 2. Proba practică: proiect realizat individual, sub coordonarea formatorului;
 3. Comisia de evaluare din ziua examenului va fi una mixta formata din reprezentanți ai Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de formare profesionala a adultilor și reprezentanti ai EBC. Prin prezenta obligatorie a cursantilor si calitatea cursului sustinut de formatori,rata de promovabilitate a participanților la cursurile EBC va fi de 100%. Ulterior finalizarii cursului, certificatul de absolvire însotit de suplimentul descriptiv ce confirma competențele dobandite va putea fi ridicat de la sediul EBC in termen de 2-4 saptamani. Intre timp, daca este necesar, EBC iti poate elibera o adeverinta ce atesta faptul ca ai urmat cursul. 

Un comentariu

 • Istrate Florin-Marcel

  Buna ziua,

  Ma intereseaza cursul de ,, Expert Prevenire si Combatere a Coruptiei – Acreditat ANC, Cod COR 241942,, daca se mai tine,perioada de inscriere si data cind va avea loc.

  Multumesc
  Istrate Florin Marcel
  telefon.0723675049

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.