Achizitii Publice 2016 – Noua legislatie aprobata in mai 2016 – Curs acreditat ANC organizat de EBC in perioada 28-31 Mai 2016

Felicitari tuturor participantilor la cursul Expert Achizitii Publice din perioada 28-31 Mai 2016!
Ne-a facut o reala placere sa va cunoastem pe fiecare in parte – astfel, ne-am marit grupul de persoane dragi cu care vom tine legatura in continuare! Va suntem alaturi pentru orice intrebare, nelamurire din practica de zi cu zi a achizitiilor publice!

Va asteptam cu mare placere si la alte cursuri organizate de Expert Business Center! Intre timp, mult succes in tot ce va propuneti! 🙂

PS: Mult succes la examenul de miercuri, 1 Iunie 2016! Va fi bine, cu siguranta!

Cu drag,
Echipa EBC4 comentarii

 • Sandu Petronela

  Am participat la cursul de achizitii publice si a fost cu adevarat special. Alin, lectorul nostru a fost deosebit…a tinut un curs interactiv, a fost extraordinar de serios si ce am apreciat cel mai mult la acest lector, a fost faptul ca nu este o persoana inganfata, care sa arate ca doar ce spune el are valoare. A apreciat fiecare idee a noastra, a ascultat opiniile noastre, ale cursantilor, s-a bucurat daca a aflat si de la noi ceva nou sau folositor, care are implicatii in achizitiile publice. Un lector deosebit, pe care il voi recomanda cu caldura si altor persoane.
  Am avut si colegi deosebiti. Am format o echipa. A fost super!
  Despre voi, echipa organizatoare ce sa spun?
  Organizarea a fost ca la carte, cu produse deosebit de bune ( ma refer aici la bunatatile din pauza 😀 ), cu seriozitate maxima, cu dedicare spre nevoile cursantilor. Va multumesc intregii echipe pentru tot! Ma bucur ca v-am cunoscut si va voi recomanda cu drag si altor persoane, pentru ca meritati din toate punctele de vedere.

 • Ada Bacalum

  Am participat la cursul de achizitii publice cu dorinta de a afla mai mult despre noua legislatie, comparat cu cea veche, despre tendintele si schimbarile in domeniu in general. Am descoperit un instructor dedicat, o echipa de profesionisti doritori sa se perfectioneze si nu in ultumul rand o companie de training si consultanta orientata spre excelenta. Multumesc tuturor pentru o experienta minunata!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.