Curs acreditat ANC Expert Achizitii Publice 22-23 NOV 2014

Felicitari tuturor participantilor la cursul “Expert Achizitii Publice” organizat de Expert Business Center in perioada 22-23 Noiembrie 2014! Speram ca acest curs s-a ridicat la inaltimea asteptarilor dvs!

Felicitari inca o data castigatorului Telisca Marin pentru aptitudinile de bun negociator in cadrul exercitiului de negociere! 🙂

Mult succes in continuare tuturor!

Cu drag,
EBC

 2 comentarii

 • Telisca Marin

  Buna ziua!
  Felicitari formatorului pentru cursul desfasurat, argumentele in sustinerea informatiilor, vastitatea materialului folosit in sustinerea acestuia, insa si EBC pentru PLACUTA organizare si ATENTIA acordata fiecarui cursant in parte.
  Pot spune ca sunteti primii la care am participat la un curs atat de antrenant iar orele nu s-au simtit cand au trecut.
  Multumesc ca existati si sunteti inconjurati de specialiti foarte bine pregatiti.
  Pacat ca nu va pot acorda decat un MINIM 10, de s-ar fi putut mai mult punctam cu 12!
  FELICITARI!

 • Nicoleta Ispas

  Am participat la cursul Expert Achizitii Publice (22-23 noimbrie 2014) impreuna cu doua colege. Am fost un pic cam galagioase, recunosc si ne cerem scuze pentru asta. Noi chiar vorbim cu placere despre acel week-end si ne-am dat seama ca acest curs a avut ceva special, cursurile au in general o nota sobra, acesta a imbinat dorinta formatorului de a transmite corect informatiile si de a face cursantii sa inteleaga ceea ce li se povesteste cu dorinta intregii echipe (EBC) de a ne simti bine…micile sau marile surprize…totul a dus la crearea unei atmosfere relaxate si placute. As putea spune ca s-a evidentiat atat profilul profesional cat si “profilul uman” al echipei EBC si acest lucru este de apreciat.
  Felicitari Dvs.!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.