Curs acreditat ANC Expert Achizitii Publice 26-28 Septembrie 2014

Expert Business Center (EBC) a instruit o noua grupa de viitori Experti in Achizitii Publice!

Multumim tuturor pentru participarea la curs! Speram ca totul a fost la inaltimea asteptarilor dvs!

Mult succes in continuare si nu uitati, pentru orice intrebari, nelamuriri, etc, echipa EBC va sta la dispozitie!

Cu stima,
EBC3 comentarii

 • Marin Gabriel

  Vreau sa multumesc intregii echipe pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada. Cursul a depasit asteptarile mele, motiv pentru care ma gandesc ca in viitor sa urmez si alte cursuri In cadrul EBC. Inca de la inceput am fost convins ca am facut cea mai buna alegere, convingere ce mi-a fost intarita pe intreaga perioada a cursului. Multumesc EBC !

 • Alina Ulmeanu-Angelescu

  Week-end-ul care tocmai a trecut l-am fructificat participand ACTIV la cursul de expert pe achizitii.

  De-a lungul timpului am participat la foarte multe actiuni, conferinte, seminarii, cursuri, tot felul de intalniri profesionale interesante.

  Acest curs mi s-a parut similar cu cele din strainatate, atat ca organizare (felicitari d-rei Georgiana pentru atentia la detalii).

  A fost un curs bine structurat, cu substanta, practic si interactiv.

  Neplictisitor, ba chiar as spune ca extrem de dinamic, cu toate ca in continut abordeaza a tematica stufoasa, cu elemente juridice in forma si continut. Gaseste solutii, simplifica deciziile. Extrem de practic.

  Fiecare speta abordata este unica si interesant de rezolvat.

  Am intalnit cu ocazia cursului colegi profesionisti, extrem de interesati profesional, cu care suntem siguri ca vom tine legatura si vom mai colabora.

  Multumim EBC (d-rei Georgiana & echipa).

  Multumim formatorului si colegilor, care ne dau certitudinea ca in ROMANIA exista profesionisti- OAMENI de calitatea cea mai buna.

 • Stefan Doru

  Felicitari echipei EBC pentru modul cum a fost conceput si desfasurat acest curs!Un curs dinamic,interactiv care s-a axat pe aspectele practice ale procedurilor reusind asfel sa ajute cursantii sa inteleaga normele legale ce guverneaza aceasta activitate.Felicitari d-rei Georgiana Constantin pentru organizare si formatorului pentru modul cum si-a instruit cursantii!O echipa de profesionisti!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.