Curs Expert Achizitii Publice axat pe Noua Legislatie in Achizitii Publice 2016 organizat de EBC in perioada 26-29 Martie 2016

O noua grupa de participanti la cursul Expert Achizitii Publice a fost instruita in domeniul Achizitiilor Publice, in perioada 26-29 Martie 2016.
Felicitari tuturor si mult succes in continuare! Ne-am bucura nespus daca cei ce urmeaza sa participe la concurs pentru ocuparea unei functii in domeniul achizitiilor publice si-ar putea indeplini acest obiectiv!

In alta ordine de idei, v-am mentionat la inscriere, va repetam si acum, intreaga echipa, in frunte cu formatorul, va sta la dispozitie pentru orice intrebare, speta, nelamurire din practica de zi cu zi!

Cu deosebita stima,

Echipa EBC2 comentarii

 • Sorina S.

  Cursul „expert achizitii publice ” este bine structurat, concis, la obiect, bogat în conținut.
  Formatorul a prezentat informatiile logic, cursiv, a stiut sa mentina prezent interesul fata de domeniul atat de complex al legislatiei achizitiilor publice.
  Nu am simtit cum a trecut timpul !
  Apreciez faptul că în fiecare zi am primit răspunsuri clare, detaliate la întrebările noastre. Apreciez calitatea, profesionalismul si experienta formatorului, modul frumos de prezentare a intregului curs.

  Felicitari firmei E.B.C. pentru organizare, promptitudine si profesionalism. Georgiana ne-a intampinat mereu cu zambetul pe buze si ne-a raspuns cu entuziasm la toate solicitarile.

  Pentru toate acestea nu pot decât să MULŢUMESC, sa va recomand cu multa incredere și să-mi exprim dorința de a ne mai întâlnii …

  Mult succes in activitatea de zi cu zi!

  Sorina S. -expert contabil, asistent auditor financiar

  • Dna Stefan, multumim pentru feedback-ul dvs frumos! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la curs dar mai ales pt faptul ca acest curs a corespuns exigentelor dvs!
   Mult succes in continuare! Tinem legatura!
   Cu stima,
   Echipa EBC

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.