Expert Achizitii Publice-Curs 6-7 Decembrie 2014

Multumim tuturor participantilor la cursul Expert Achizitii Publice, sustinut in perioada 6-7 Decembrie in Bucuresti!

Felicitari castigatoarei Dobrescu Alina pentru abilitatile de bun negociator dovedite in cadrul exercitiului de “Negociere in achizitii publice”! Felicitari pentru cadoul primit din partea EBC!

Sa nu uitati de oferta noastra de Craciun: ca urmare a participarii la acest curs, aveti fiecare dintre voi cate o invitatie prin care puteti participa GRATUIT la orice alt curs dorit, in urmatoarele 6 luni!

Intreaga echipa va ureaza mult succes in continuare!

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Cu stima,
Echipa EBC2 comentarii

 • mircea

  am venit din baia mare la acest curs. a fost mai mult decat ma asteptam ,atat ca si organizare cat si ca si desfasurare. am primit informatii bine structurate, prezentate si argumentate, pe care nu sunt sigur ca la alte cursuri pe aceasta tema le primeam. primirea a fost calda, sala bine dotata, conditiile excelente pentru asimilarea de cunostinte legate de tematica cursului.

  surprize placute au fost pe toata desfasurarea cursului.

  recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa participe la cursuri organizate de EXPERT BUSINESS CENTER sa nu aiba retineri la apela cu incredere la ei. suna ca si in reclamele tv, dar e pe bune

  doresc sa mai spun ca am avut la dispozitie ,in ambele zile,suc, cafea, dulciuri, apa, fructe etc cat si pranz la amiaza , atat sambata cat si duminica.

 • Ana-Maria Bogdan

  Buna,

  Ma numesc Ana-Maria si SUNT Expert Achizitii Publice!

  Am urmat cursul desfacurat in perioada 6-7 Decembrie in Bucuresti, si va datoram multumiri, pentru ca mi-ati oferit ocazia sa invat ce inseamna Achizitiile publice si nu numai.
  Modulul legat de negociere a fost surprinzator si aplicabil in viata de zi cu zi (Multumesc Alin !).
  Am primit peste asteptari atat in privinta cursului propriu-zis cat si dupa finalizarea acestuia

  Organizarea ireprosabila! Georgiana ne-a intampinat mereu cu zambetul pe buze si ne-a raspuns la intrebari cu entuziasm.

  Va multumesc din nou pentru dedicare!
  Ana

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.