Expert Achizitii Publice – Curs acreditat ANC organizat de EBC in perioada 7-10 Mai 2016 in Bucuresti

Dragii nostri,

Va multumim pentru participarea la cursul Expert Achizitii Publice organizat in perioada 7-10 Mai 2016 in cadrul caruia accentul a fost pus pe Noua Legislatie in domeniul Achizitiilor Publice ce va intra in vigoare din aceasta luna (cu putin noroc 🙂 ) Speram ca pretentiile dvs referitoare la calitatea acestui curs, au fost cel putin satisfacute!

A fost o onoare si o reala placere sa avem o grupa de cursanti formata din oameni importanti si deosebiti ca dvs!

Mult succes in continuare tuturor! Ne vedem miercuri la examen!

Intreaga echipa Expert Business Center va sta in continuare la dispozitie pentru orice intrebare, speta, nelamurire din practica de zi cu zi a Achizitiilor Publice!

Cu stima,
EBC3 comentarii

 • Iulia

  Va multumesc mult pentru intreaga organizare a cursului. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine sa descopar o echipa tanara, dar foarte serioasa, preocupata ca totul sa fie la un nivel inalt. Cursul a fost foarte interesant, cu informatii noi si studii de caz. Obositor, dar aceasta formula a fost foarte convenabila pentru programul meu. Profesorul a reusit sa acopere toata materia si sa vina in intampinarea tuturor, indiferent de nivelul de cunostinte. Iar pauzele, masa, gustarile, rechizitele, intreaga logistica a fost ireprosabila. Examenul a decurs fara probleme, dar a fost mult mai serios decat ma asteptam. Si, cel mai important, v-am simtit tot timpul aproape de noi. Felicitari pentru tot si multe multumiri!

  • Iulia, cu acordul tau, o sa te tutuiesc :). Multumesc frumos pentru comentariul tau frumos la adresa cursului la care ai particpat. Ne bucuram ca ti-a placut, ca acesta s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tale! Pe langa informatiile primite la curs si Certificatul de Absolvire emis de ANC, ai mai castigat prieteni noi!(reprezentantii echipei EBC)
   Tinem legatura! Cu drag, Georgiana

 • Gloria Diana Vacarescu

  Vreau sa va multumesc pentru faptul ca mi-ati dat posibilitatea de a participa la un astfel de curs pentru expert achizitii publice. A fost un curs foarte util si desfasurat in cele mai profesioniste conditii: formator, organizare.
  Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.