Expert Achizitii Publice – Curs acreditat ANC, organizat de EBC in perioada 9-12 IULIE 2016

O noua grupa de cursanti a fost formata in domeniul Achizitiilor Publice conform Noii Legislatii in vigoare de EBC in perioada 9-12 Iulie 2016 in Bucuresti.

Felicitari tuturor Expertilor in Achizitii Publice! 🙂 Si, inca o data, felicitari pt rezultatele obtinute la examenul de absolvire! Speram sa ne revedem cu bine si la alte cursuri!

Intreaga echipa EBC (organizatori+formatori+examinatori) va ureaza succes in continuare, sa aveti multe satisfactii profesionale si nu numai!

Ne bucuram ca v-am cunoscut si va suntem alaturi in continuare!

Toate cele bune,

EBC

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

7 thoughts on “Expert Achizitii Publice – Curs acreditat ANC, organizat de EBC in perioada 9-12 IULIE 2016

 1. Va multumesc pentru atentia acordata si rabdarea de a ne fi raspuns tuturor intrebarilor. Intr-adevar am „plecat” cu un bagaj consistent de informatii care ne va ajuta in activitatea noastra.
  Formatorul de curs a fost ectraordinar si mi-a facut o placere deosebita ca am cunoscut-o si ca am avut posibilitatea sa colaborez cu dumneai prin intermediul EBC.
  As participa oricand la cursurile dvs.
  Va felicitat si eu pentru profesionalismul dvs.

  • Livia, multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa noastra! Iti suntem alaturi si de aici inainte! Iti uram multe satisfactii atat profesional cat si personal! Cu drag, Georgiana

 2. Este un curs care îţi oferă o viziune clară asupra unei teme complexe, cu o aplicabilitate reală. Pregătirea profesională a lectorilor şi organizarea cursului per ansamblu au fost excelente! Aplicatiile practice au fost binevenite! Un curs interesant, relaxant şi foarte util!

 3. Un curs interesant, relaxant şi foarte util! Un curs care îţi oferă o viziune clară asupra unei teme complexe, cu o aplicabilitate reală. Pregătirea profesională a lectorilor şi organizarea cursului per ansamblu au fost excelente! Aplicatiile practice au fost binevenite!

 4. Si eu va multumesc pentru tot! Cursul chiar a fost la cele mai inalte standarde si a satisfacut, dupa parerea mea, cerintele tuturor.
  Va multumesc si nu voi ezita sa mai colaborez cu dvs, sunteti o persoana foarte frumoasa, o aparitie deosebita si o profesionista.
  Ma bucur ca v-am cunoscut!
  Toate cele bune!
  Ruxandra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *