Expert Achizitii Publice – Curs acreditat de ANC organizat de EBC in perioada 2-5 Aprilie 2016

O noua grupa a participat la cursul Expert Achizitii Publice in cadrul caruia au aflat ultimele noutati legislative din domeniul Achizitiilor Publice ce vor intra in vigoare din aprilie 2016.

Indiferent de nivelul de experienta in domeniul achizitiilor publice, suntem siguri ca fiecare dintre dvs a stiut sa-si selecteze informatiile – “plus valoare” astfel incat sa-si completeze nivelul de cunostinte de pana la momentul inscrierii la curs.
Perfectionarea continua si experienta sunt elemente esentiale in practicarea cu succes a profesiei Expert Achizitii Publice!

Mult succes in continuare tuturor!

Intreaga echipa incepand cu formatorul va sta in continuare la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire din practica de zi cu zi, in special, celor incepatori in domeniu, ce au mai multa nevoie de sustinere la inceput de drum in aceasta activitate!

Cu stima,
Echipa EBC4 comentarii

 • Avram Miruna-Constanta

  Cursul de expert achizitii publice este foarte bogat in continut, dar multumita formatorului, desi sunt incepatoare si nu am cunostinte in acest domeniu, am reusit sa inteleg materialul predat si sa capat o baza care cu siguranta imi va prinde bine in viitor. Apreciez profesionalismul, modul de organizare si nu in ultimul rand rabdarea de care a dat dovada echipa EBC. Va multumesc!

  • Miruna, ma bucur ca ati avut incredere in recomandarile noastre, o sa vezi cand vei lucra in implementarea de proiecte pe fonduri europene cat de util vei considera acest curs de achizitii publice!
   Toate cele bune in continuare! Sa ne revedem cu bine!
   Cu drag,
   Georgiana

 • TUDORANCEA

  Fiind incepatoare in acest domeniu, prima zi mi s-a parut un chin; se vorbea pe alta limba.Am adoptat atitudinea elevilor mei: am stat cuminte, am ascultat, am notat. A doua zi, avand notiunile de baza am putut interveni in discutii.
  Intreaga echipa, incepand cu Dna.Georgiana Constantin, ne-au dat incredere, mie si fetei mele, Miruna Avram, sa urmam acest curs.
  Nu regretam .Multumim si formatorului.A avut multa rabdare.
  Multumim echipei EBC.

  Daniela – Roxana Tudorancea

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.