Expert Achizitii Publice – Curs axat pe Noua Legislatie 2016 in perioada 30 Iulie – 2 August

EBC a instruit in perioada 30 Iulie – 2 August o noua grupa de cursanti in vederea obtinerii Certificatului Expert Achizitii Publice acreditat ANC, Cod COR 214946, curs axat pe Noua Legislatie in domeniul Achizitiilor Publice.

Felicitari pt rezultatele obtinute la examen! Felicitari pentru profesionalismul de care ati dat dovada! Succes in aplicarea cunostintelor dobindite la curs!

Speram sa ne revedem cu bine si la alte cursuri!

Cu drag,
Echipa EBC6 comentarii

 • podosi stica

  Am venit la curs nu numai ca un incepator,dar totul pentru mine era ceva ce nu credeam ca voi avea macar o ideea asupra ce inseamna achizitiile publice(mai ales pe acesta noua lege 98/2016 de care toata lumea se temea)
  Am plecat plecat cu o noua perspectiva,cu o privire de ansamblu a ceea ce inseamna “sistemul”achizitiilor publice- eu asa il consider.
  Dna profesor, o profesionista, se vede ca face cu placere ceea ce face (asa vreau sa fie si la mine).
  Sigur trebuie sa continu cu practica de care acum nu imi mai este teama.
  Multumesc,

 • Gabriela Floare

  Am o experienta de peste 9 ani in domeniul achizitiilor publice- in domeniul constructiilor. M-am inscris si am participat la curs incercand sa inteleg mai bine noile modificari legislative referitoare la achizitiile publice. La sfarsitul celor 4 zile de curs am plecat cu un bagaj de informatii foarte bine structurat si cu o foarte buna intelegere a noilor reglementari.
  Mi-a facut placere sa o cunosc pe doamna Lector care are o experienta vasta in domeniul achizitiilor si cu un caracter rabdator – ascultand intrebarile noastre si propunand solutii- in parerea mea un pedagog exceptional.
  Echipa Expert Business Center este de nota 10, profesionisti si cu o buna intelegere a domeniului acesta, cat si extrem de disponibili in a trata solicitarile cursantilor. A fost nemaipomenit sa ii cunosc si sa lucram impreuna, sa schimbam impresii si sa dialogam pe subiecte de interes comun.
  Va multumesc pentru aceasta experienta pozitiva

 • Lupu Daniela

  Buna ziua!Am venit la curs complet neinitiata cu dorinta de perfectionare,de a progresa ,fiindu-mi necesar pentru profesia pe care o practic. In urma acestui curs am plecat cu ideea formata de ce si cum trebuie sa fac ,de unde plec si unde trebuie sa ajung,si mai ales de a da o atentie mai mare legii si normelor metodologice precum si a aplicabilitatii acestora in sistemul achizitiilor publice.
  Referitor la echipa de cadre didactice sunt foarte multumita de rabdarea si insistenta lor asupra ceea ce nu intelegeam si doresc sa le multumesc pentru rabdarea de a ne explica si de a intelege neclaritatiile avute.
  Multumesc intregii echipe de profesionisti.

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.