Expert Business Center (EBC) a format o noua serie de cursanti in Bucuresti, perioada 20-23 August 2016

Felicitari intregii grupe ce a finalizat ieri prin examen, cursul Expert Achizitii Publice! Ati fost o grupa complexa (reprezentanti din partea Ofertantilor, Autoritatilor Contractante dar si consultanti si avocati) ceea ce v-a ajutat sa aflati informatiile cat mai bine structurate conform Noii Legislatii, aplicabile pt fiecare categorie in parte, tinand cont de drepturile si obligatiile celor 2 tabere (Autoritate Contractanta si Ofertant) in contextul legislatiei in vigoare privind desfasurarea achizitiilor publice.

Mult succes Expertilor in Achizitii Publice! A fost o reala placere sa va cunoastem si in speranta ca acest curs s-a ridicat la inaltimea asteptarilor dvs, va asteptam cu drag si la urmatoarele cursuri!

Cu drag,
Echipa EBC

 2 comentarii

  • ilie aureșia

    Ma bucur enorm de mult ca v-am cunoscut , sunt incantata ca am facut parte dintr-o grupa inchegata din toate punctele de vedere.Am avut colegi minunati.
    Am avut parte de o experienta fara margini , de formatori profesionisti , de organizatori minunati , astfel de oameni se intalnesc foarte rar in ultimul timp.
    Am acumulat foarte multe informatii importante ,intrun timp record datorita profesinalismului formatorilor.
    Va doresc mult succes in continuare si sper sa pot sa mai particip la astfel de cursuri.

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.