Interpretarea noii legislatii in achizitii publice 2016 – Curs organizat de EBC in perioada 3-6 Septembrie 2016

Expert Business Center (EBC) a format o noua grupa ce a participat la cursul Expert Achizitii Publice, acreditat ANC in perioada 3-6 Septembrie 2016.
In sperata ca v-ati convins de veridicitatea a ceea ce vi s-a comunicat la inscriere ” ca acest curs va fi peste asteptarile dvs, ca este un curs complex ce cuprinde atat interpretarea si transpunerea in practica a noii legislatii in achizitii publice dar mai ales prezentarea in detaliu a SEAP-ului atat pentru Ofertanti cat si pentru Autoritati Contractante intreaga echipa EBC le transmite urmatorul mesaj: Ne bucuram ca am avut placerea sa va cunoastem! Asa cum v-am spus inainte de examen, am avut de-a face cu profesionisti, cu persoane frumoase atat in interior cat si in exterior! Mult succes in continuare tuturor atat pe plan personal cat si profesional! Multumim inca o data pentru feedback-urile excelente pe care ni le-ati dat prin intermediul chestionarelor de la finalul cursului!
Va asteptam cu placere si la alte cursuri….cu aceasi seriozitatea, profesionalism, flexibilitate, intelegere, amabilitate si nu in ultimul rand CALITATE maxima a cursurilor din toate punctele de vedere!

Cu stima,
EBC4 comentarii

  • Florentina Stan

    Un curs de exceptie, cred ca cel mai bun curs pe partea profesionala la care am participat pana acum. Traineri extraordinari, informatii pretioase, bine structurate, multe studii de caz, spirit de echipa, umor, ..felicitări echipei! Cu siguranta voi mai participa si la alte cursuri.

    • Dna Stan, multumim pentru feedback-ul dvs, pt cuvintele frumoase la adresa noastra! Va asteptam cu mare placere si la alte cursuri la care puteti folosi si cardul de fidelitate cu discount de 10%. Toate cele bune! Georgiana

  • Pascaru Elena Bianca

    Un curs deosebit de interesant creat de formatori profesionisti, cu explicatii detaliate, cu exemple pe spete de un real ajutor.
    Recomand cu caldura tuturor celor care vor sa se formeze in Expert Achizitii Publice, dar si celor care sunt deja in bransa dar vor lamuriri corecte si concrete asupra noii legislatii.

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.