Noua lege a achizitiilor publice 2016 + Norme metodologice – curs organizat de EBC in perioada 11-14 Iunie 2016

Felicitarile noastre intregii grupe ce a participat in perioada 11-14 Iunie 2016 la cursul Expert Achizitii Publice organizat de Expert Business Center (EBC)!
Am apreciat profesionalismul, seriozitatea si caracterul de nota 10 al fiecaruia dintre dvs! A fost o onoare sa va cunoastem, sa colaboram cu dvs pe baza acestui curs, ceea ce consider ca este doar un inceput al unei relatii profesionale de lunga durata dar si al unei relatii de prietenie! Va puteti baza pe noi cu maxima incredere pentru orice intrebare, nelamurire, speta din practica de zi cu zi a achizitiilor publice si nu numai!

Dupa examenul de azi sunteti oficial Experti in Achizitii Publice!

Mult succes in continuare atat pe plan profesional cat si pe cel personal!

Va asteptam cu mare drag si la alte cursuri!

Cu deosebita stima,

Echipa EBC4 comentarii

 • Florin Mocanu

  Un curs foarte bine documentat si predat cu profesionalism de o echipa de oameni foarte bine pregatiti!Este o placere sa ai astfel de profesori : Alin, Paul si Georgiana! Va multumesc si oricand ne vom intalni va fi o mare placere!

 • ANAMARIA

  A FOST UN CURS PLIN DE PROFESIONALISM, SERIOZITATE SI FOARTE EDUCATIONAL.
  PT MINE, CARE NU AM LUCAR PANA ACUM IN ACHIZITII PUBLICE, A FOST MAI MULT DECAT PERFECT. AM INTERACTIONAT CU PROFESORII FOARTE BINE, LA FIECARE INTREBARE ADRESATA A RASPUNS PE CAT SE POATE DE BINE CA EU, FARA EXPERIENTA, SA INTELEG .

  VA MULTUMESC PT SUPORT .
  SUNTETI CEI MAI BUNI !

  • Buna Anamaria 🙂 cu permisiunea ta, te voi tutui….Ma bucur mult ca ai fost multumita de curs! Multumim frumos pentru feedback-ul pozitiv! Mult succes in continuare in tot ce intreprinzi!

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.