Noua lege a achizitiilor publice ce va intra in vigoare de la 1 ian 2016 – curs acreditat ANC 24-27 OCT 2015

Expert Business Center a format o noua grupa de cursanti in domeniul Achizitiilor Publice, punandu-se accentul pe noua legislatie a achizitiilor publice ce va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016.

“Mult succes tuturor! Ne-a facut o placere deosebita sa va cunoastem, sa ne largim sfera prietenilor, oferindu-va tot suportul nostru si de acum inainte, atat pe plan profesional cat si personal!”

De asemenea, va multumim si pentru feedback-urile pozitive si frumoase din chestionarele de la finalul cursului! Opinia dvs conteaza foarte mult pt noi!

Cu drag,
Echipa EBC4 comentarii

 • Voinescu Gratiela

  Va multumesc mult pentru tot. Am venit la cursul organizat de dvs pentru ca doream sa fac acest curs cat mai repede dar va felicit pentru modul in care a-ti organizat cursul (si din cate am inteles de la alti cursanti care au venit la curs la recomandarea unor prieteni care au urmat cursuri organizate de dvs acesta a fost organizat respectand aceleasi standarde ridicate la fel ca si celelalte cursuri).

  Multumesc mult si formatorului cursului pentru ca ne-a impartasit din experienta dansului si ne-a ajutat sa intelegem si sa invatam primii pasi in acest domeniu.

  Cu siguranta va voi recomanda cu incredere si altor prieteni/cunostinte care doresc sa urmeze un curs profesionist atat din punct de vedere al organizarii cat si din punct de vedere al cunostintelor si formatorului care le preda.

  Va doresc sa reusiti sa mentineti aceste standarde mereu.

  Va multumesc,
  Gratiela Voinescu

 • Ana-Maria Andreiu

  Va multumesc pentru experienta frumoasa pe care ati ales sa o impartasiti cu mine. Am venit la acest curs plina de semne de intrebare asupra problemelor pe care le ridica domeniul achizitiilor publice si am plecat de acolo cu sentimentul ca nimic nu este greu daca ai langa tine oameni minunati care iti deschid ochii si te fac sa vezi lucrurile din alta perspectiva.
  Va multumesc pentru atmosfera familiara si dulce in care ne-ati primit si pentru atentia la detaliile mici care mi-au facut zilele frumoase.
  Jos palaria pentru formatorul cursului, acest profesionist desavarsit care nu m-a ajutat sa inteleg greselile si sa gasesc rezolvarile, impartasind cu fiecare din noi, cu rabdare, din experienta dansului.
  Astept cu nerabdare urmatoarea revedere pentru ca, eu, cu siguranta imi doresc sa fiu cat mai mult in compania unor oameni de o asemenea conduita morala si profesionala.

  Va multumesc,
  Ana-Maria Andreiu

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.