START UP NATION 2017 – PROIECTE REALIZATE DE EXPERTII EBC – RATA DE SUCCES 100%

Felicitari tuturor beneficiarilor de proiecte ce au castigat finantarea acestora in cadrul Programului Start Up Nation 2017! Felicitari pentru seriozitatea, determinarea, curajul,  profesionalismul si responsabilitatea de care ati dat dovada!

Multumim pentru increderea voastra in profesionalismul expertilor EBC (Expert Business Center)!

Suntem in continuare alaturi de voi in implementarea proiectelor!

Mult succes si de aici inainte! Suntem mandri de voi! 🙂 

Exemple de proiecte realizate de expertii EBC notificate ca au fost admise la finantare in cadrul sesiunii Start Up Nation 2017:

– CPV SIGN, Bucuresti (100 puncte)
– CPV ATLAS, Bucuresti (95 puncte)
– STARKANGAL FIGHT, Constanta (95 puncte)
– EPIC VIDEO STUDIO, Bucuresti (95 puncte)
– HEALTH SOFTWARE, Bucuresti (100 puncte)
– SOL DEVI FRUCT, Bucuresti (100 puncte)
– MBC CBM, Bucuresti (90 puncte)

 13 comentarii

 • Bar Cristian

  Multumesc pe aceasta cale echipei EBC pentru profesionalismul de care au dat dovada in realizarea proiectului pentru Start Up Nation si recomand 100% serviciile lor.

 • Dumitrache Aura

  Multumim! Sunteti profesinisti si va recomand cu toata dragostea! Echipa EBC merita incredere si respect, datorita profesionalismului cu care isi sfatuieste clientii.

  Cu drag,
  Aura

 • Aura Dumitrache

  Multumesc echipei EBC pentru profesionalismul cu care m-au indumat pentru obtinerea finantarii proiectului aplicat in Programul Start-Up Nation 2017! Recomand cu maxima incredere serviciile experftilor de la Expert Business Center!

 • Aura Dumitrache

  Recomand cu maxima incredere serviciile expertilor de la Expert Business Center!
  M-au indumat pentru obtinerea finantarii proiectului aplicat in Programul Start-Up Nation 2017 si avem o colaborare de un inalt nivel de profesionalism!

 • Aura Dumitrache

  Multumesc! Fara spijinul expertilor EBC nu reuseam!
  Recomand cu maxima incredere serviciile expertilor de la Expert Business Center!
  M-au indumat pentru obtinerea finantarii proiectului aplicat in Programul Start-Up Nation 2017 si avem o colaborare de un inalt nivel de profesionalism!

 • Sali Simona

  Salii va multumesc !!!! Suntem onorati ca am avut ocazia sa lucram cu dvs!!! Sper sa fiti mandri de noi !!! Si pentru cei ce nu stiu ,noi Salii avem doua proiecte ! Va imbratisam cu drag “EXPERTILOR”

 • Le multumesc Georgianei si lui Paul pentru sprijinul pe care mi l-au acordat in vederea obtinerii fondurilor Start Up pentru firmele CPV Sign si CPV Atlas! Ii recomand cu placere tuturor partenerilor mei!

  Desi i-am abordat foarte, foarte tarziu, au avut energia si profesionalismul sa preia cele 2 firme mentionate anterior, sa ma consilieze in realizarea planului de afaceri, sa efectueze cercetare de piata, sa definitiveze calculatiile financiare si restul actelor in timp util, cu succes maxim! Apreciez foarte mult seriozitatea acestei echipe, dedicarea lor (primeam idei, clarificari si mail-uri la orele 3.00 si 4.00 AM!), deschiderea de care au dat dovada si priceperea cu care au operat contractele de finantare!

  Paul si Georgiana, sunteti mai mult decat colaboratorii mei iar eu simt ca am castigat mai mult de 2 proiecte finantate pe programul Start Up – am castigat doi prieteni!

  Va multumesc!

  • Multumim Laurentiu! Vom avea multe realizari impreuna si de aici inainte! Si tu ai devenit pt noi prietenul, colegul si partenerul nostru de afaceri! Ai toata sustinerea noastra in continuare atat in plan personal cat si in plan profesional! Suntem bucurosi ca te-am cunoscut! 🙂

 • Levent S.

  Pe lângă faptul că sunteți cei mai buni , sunteti si cei mai prietenoși și înțelegători oameni pe care i cunosc !
  E B C merita incredere si răbdare! Chiar am fost norocos si sunt ca lucrez cu voi !
  Nu scăpați asa usor de mine !
  Cu drag Levent S.

Lasă un răspuns

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.